Radical Color Saç Boyası 250 ML Siyah 8680035541086

 

Siyah, tüm renkleri kendi içinde barındıran ve çekim yasası gereği diğer tüm renklerin ışığını kendisinde toplayandır. Saçlarda siyah renk en çok tercih edilenler arasındadır. Kişiyi daha genç, daha canlı, daha cazibeli gösterir.

Radical Color Saç Boyası 250 ML Siyah, kendine has şişesi, farklı renk seçenekleri, kalitesi, fiyatıyla rağbet gören ürünler arasındadır. Özellikle kadınların bakımları ve kozmetikleri başlı başına bir sektör olup çıkmıştır. O kadar çok ihtiyaca o kadar arzın oluşturulması gerekmiştir. Bu sektörde erkekler yok değildir. Kadınlara oranla daha sınırlı sayıdadırlar. Erkekler için gerekli ürünler olabildiğince hızlı şekilde piyasada yerini almaya devam etmektedir.

Dünya da farklı ten ve saç renginde, farklı saç yapılarında nüfus sayısı kadar çeşitlilik vardır. Her insan ve her insanın saçı özeldir ve özel ilgi ister. Her renk her tene yakışmaz. Bunun için kişi saçını boyatmak istiyorsa mutlaka ten ve saç rengine göre seçmelidir. Radikal olmak adına yapılan çalışmalar apayrı bir konudur. Kendi içinde değerlendirilmesi gerekir.

Bir kadın düşünün:  esmer tenli, siyah-kahverengimsi saç rengine sahip. Ve saçları beyazladığı için boyatmak durumunda kalmış. Şimdi bu kadına sarı yada mavi boya yaparsak büyük ihtimal aynalara küsecektir. Ten rengine, kendi orijinal saçına uygun bir boya seçmesi onu daha iyi hissettirecektir. Hem doğallığını koruyacak, hem de saçlarında yeni bir ışıltı oluşacaktır.

Her insan özeldir ve beğenilmek doğasında vardır.  Ten rengi, saç rengi ne olursa olsun güzeldir ve sevilmeyi ve sevmeyi hak eder. Bunun farkında olup yaşamaya devam etmek ve saygıyı elden bırakmamak gerekmektedir.