Blog

İSTANBUL TOPTAN

Alışveriş hepimizin hayatının parçasıdır. Genel olarak alışveriş denilince akla gelen parakende yöntemi dışında toptan alış da oldukça fazladır. Türkiye toptancılar açısından oldukça fazla seçeneğe sahip olan ülkelerdendir. Türkiye’ nin her ilinde toptan satış hizmeti yerler bulunabilmektedir.

İstanbul Türkiye’ nin metropol şehri olduğundan ticaret daha gelişmiş durumdadır. İstanbul’ da toptan alışveriş için alışveriş merkezleri ve çarşılar bulunmaktadır. Merter Tekstil Merkezi, İstoç Toptancılar Çarşısı, tekstil kent, İstanbul Toptan Ticaret bunlara örnektir. İstediğiniz her ürüne kolaylıkla erişebileceğiniz şekilde hizmetinize sunulmuştur. Çeşit çeşit züccaciye, cam ürünler, bambu ürünler, melamin, kozmetik, giyim, ev tekstili, hırdavat, yemek takımları, mutfak gereçleri, plastik kategorilerindeki ürünleri İstanbul toptan alışveriş merkezlerinden kolaylıkla temin edebilirsiniz. Her kesime hitap eden fiyat ve ürün çeşidiyle hemen hemen herkesin alışveriş yapması sağlanmaktadır. İstanbul toptan alışveriş merkezlerinden biri olan İstoç, diğer şehir ve ülkelere de satış hizmeti sağlamaktadır.

Toptanara.com ailesi olarak İstoç içerisinde bulunan çoğu üreticilerle anlaşmamız bulunduğundan ürün skalası oldukça geniştir. Çeşit çeşit züccaciye, saraciye, cam ürünler, bambu ürünler, ahşap ürünler, melamin, plastik ürünler, dekoratif ev eşyaları, süs eşyaları, hırdavat, aktariye ve daha birçok çeşit kategorideki ürünlere kolayca Toptanara.com’ dan temin edebilme hizmetine sahipsiniz. Almanya, Amerika, İngiltere, Suudi Arabistan, Hollanda ve daha birçok ülkeye toptan satış hizmeti sunmaktayız.

1.Kargolanma Süresi

Toptanara.com web sitesinden alışveriş yaptığınızda siparişleriniz 1-5 iş günü içerisinde kargolanmaktadır. Bu süre sipariş yoğunluğuna bağlı değişim göstermektedir. Lojistik firmalarla anlaşmamız bulunduğundan kargo işlemleri anlaşmalı olduğumuz veya sizin tercih etmiş olduğunuz lojistik firma ile gerçekleştirilmektedir.

2.Ödeme Yöntemleri

Toptanara.com üzerinden gerçekleştirilen siparişler EFT ya da havale üzerinden ödemesi kabul edilmektedir. Ödemeler ulaşınca ürünler kargolanmaktadır. Kapıda ödeme seçeneği bulunmamaktadır.

 



Tüm Ülkelere İhracat

Toptanara.com Türk ürünlerini tüm ülkelere toptan satışını yapmaktadır

Ülke Değiştir
Arama