Blog

BANYO GEREÇLERİ TOPTANCILARI

Ev herkesin en özel yeridir. Dekorasyonu ve dizaynı herkese göre özel ve farklıdır. Zevke uygun bir şekilde dekore edilmiş bir ev herkese huzur verir. Evin her odasında kullanılan dekoratif ürünler evin bütünlüğüne uyum sağladığında genel olarak hoş ve sıcak bir ortam oluşturmaktadır. Salon, mutfak ve banyo gereçleri bir bütün halinde dekore edildiğinde ortaya şık bir görüntü çıkacaktır.

Banyo gereçleri, banyoyu oluşturan hem dekor hem de kullanım açısından önemli ürünlerdir. Sabunluk, diş fırçalık, havluluk, çamaşır sepeti gibi parçalardan oluşan banyo gereçleri genel bir bütünlükte uyumlu dekor edildiğinde hem şık hem de iç açıcı bir ortam oluşturur. Plastik, seramik ve porselenden oluşan banyo gereçleri isteğe bağlı olan materyalde kullanılabilmektedir. Banyo gereçleri toptancıları genelde züccaciye kategorisindeki satıcılardır. Çoğu toptan satıcı banyo gereçlerinin satışını da yapmaktadır. İstoç bünyesi altında birçok firma bulundurur. Banyo gereçleri toptancıları da İstoç çatısı altında satış hizmeti vermektedir. Toptan alım yapmak isteyen alıcılara hizmet vermeyi amaçlayan İstoç, çok sayıda barındırdığı firma sayesiyle her kesime uygun çeşit ve fiyat aralığında ürün hizmeti sunmaktadır.

İstoç firmaları ürünlerini kırılmayacak şekilde muhafaza ettiklerinden ürünlerde deforme ve kırık oluşumu en aza indirgenmektedir. İstoç çeşit ve seçenek açısından oldukça zengin olan firmalarıyla istenilen her ürüne kolayca erişim sağlamanız için kurulmuştur.



Tüm Ülkelere İhracat

Toptanara.com Türk ürünlerini tüm ülkelere toptan satışını yapmaktadır

Ülke Değiştir
Arama